1st prize! / 1a pris!

C.I.E C.I.B EST UCH NORD UCH CurlyCo Touch of Magic ”Fira” got 91/100 p in first rally obedience class, just one more to go and she will have a new title. She also took the 2nd highest score in the whole competition!

Since it’s hard to take pictures at the same time as you are posing for them you just have to imagine a Golden retriever on 1st place and an American staffordshire terrier in 3d place in the first picture after the Swedish text.

—–

C.I.E C.I.B EST UCH NORD UCH CurlyCo Touch of Magic ”Fira” fick 91/100p i nybörjarklass rallylydnad. Eftersom hon även har ett förstapris i rally från förra året betyder det här att hon bara behöver ytterligare ett första pris och hon har en ny titel. Fira var även den hunden som fick nästhögst poäng i klassen och således även en 2:a plats på pallen!

Eftersom det är svårt att fotografera samtidigt som man ska vara med på kort så får ni föreställa er en Golden retriever på 1:a pallplatsen och en American staffordshire terrier på 3:e pallplatsen i bilden här nedan.

Posted in Uncategorized and tagged , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.