A successful weekend! / Framgångsrik helg!

Our hometown dog club held a 2-day rally obedience contest this weekend. I entered RLD N C.I.E C.I.E EE CH Nord UCH (SE U(u)CH + NO UCH + FIN UCH) JWW-10 CurlyCo Touch of Magic ”Fira” to both days and she got one first prizes each day in the class that is called graduate class her in Sweden. So now I have another title, RLD F, to remember when writing her name!

I was also working as rally writer, must say that’s really something to recommend if you want to learn more about how the judging is done…But to do that when it’s just 6 weeks until you will have a child can be to push it. Gratefully it all worked well and I’m happy both for Fira’s results and that my body worked with me.

(An extra bonus is that Fira is the first IWS ever in Sweden to get this title!)

—–

Vår hemmaklubb anordnade a 2 dagar lång rallylydnadstävling i helgen. Jag hade anmält RLD N C.I.E C.I.E EE CH Nord UCH (SE U(u)CH + NO UCH + FIN UCH) JWW-10 CurlyCo Touch of Magic ”Fira”till båda dagarna och hon skötte sig med den äran. De två sista 1:a priserna som hon behövde är nu i hamn och det betyder att jag har ytterligare en titel att komma ihåg när jag ska skriva hela hennes namn!

Jag jobbvade även som rallyskrivare, ett helt perfekt sätt som jag rekomenderar om man vill lära sig mer om hur bedömingen går till…Men att göra det med när det bara är 6 veckor kvar till när du är beräknad att föda barn kan vara lite väl utmanande kanske. Nåväl, allt gick bra och förutom att jag är supernöjd med Firas insats så är jag tacksam att min kropp gick med på mitt påhitt.

(En extra bonus i det hela är att Fira är den första IWSen någonsin i Sverige att få denna titel!)

It was not just a successful weekend for me and Fira, 3 other doggie girls from our club also got their RLD F title, so of course we had to have a brag picture!

—–

Det var inte bara en framgångsrik helg för mig och Fira, 3 andra tikar från vår klubb fick också sina RLD F titlar, så självklart var vi tvugna att ta en skrytbild!

RLD F RLD N C.I.E C.I.E EE CH Nord UCH (SE U(u)CH + NO UCH + FIN UCH) JWW-10 CurlyCo Touch of Magic ”Fira”

Posted in IWS and tagged , , , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.