A first prize!

I’m so happy! My little girl CurlyCo Hey Ho Let’s Go ”Lura” was just brilliant today at our first rally obedience test and got a 1st prize! Sure I was dreaming about that when I did a late entry this morning but I never thought it would work, she is still young and she haven’t been through a whole track even once before this week. I know she knows the different elements but to be able to do this with lots of stirring noise, smell and fun looking dogs was just so cool!

I’m so looking forward to do this again!

My dear friend was also at the test with her dogs so of course we had to take group picture.

—–

Jag är så lycklig! Min lilla ”valp” CurlyCo Hey Ho Let’s Go ”Lura” var helt lysande idag på sin allra första rallylydnadstävling och fick ett 1:a pris för det! Så klart så drömde jag om att det skulle bli så när jag anmälde henne så sent som i morse men jag trode aldrig att det skulle gå eftersom hon är såpass ung och detta var andra gången någonsin som hon fick gå en hel bana (första gången var tidigare denna vecka). Jag vet ju att hon kan momenten som ingår och oftast utför dem rätt men det är en sak att fixa det på baksidan av vårt hus utan störning och en helt annan att klara av det med massa spännande lukter, ljud och roliga hundar just brevid ringen. Det var bara helt underbart att se hur mycket hon mognat och jag ser så fram emot att göra det här igen med henne!

Min kära vän var också och tävlade med bra resultat så självklart var vi tvugna att ta gruppbilder.

Posted in IWS and tagged , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.