First one ever! / Första någonsin!

Let me present the first IWS in Sweden, no the whole wide world(!), that has gained the highest title possible in the Swedish rally obedience;

RLD N RLD F RLD A RLD M C.I.E C.I.E EE CH Nord UCH (SE U(u)CH + NO UCH + FIN UCH) JWW-10 CurlyCo Touch of Magic

For each class title you need 3 x 1st prize and we gained this in the minimum of just 12 tries! Fira is the first IWS to gain all 4 possible rally obedience titles and as icing on the cake she was also the first in Sweden that was allowed to put all the titles, except the easiest one, to her name!

—–

För varje klass behöver man 3 x 1a pris och vi fick detta på direkt på de 12 tävlingar vi var till! Fira är i och med detta den allra första vattenspanieln att få dessa 4 titlar som finns i rallyn här i Sverige och dessutom är hon, som grädde på moset, den första i rasen som fått lov att lägga till alla titlar utom den från nybörjarklass!

As you can see in the pictures above there is also another winner, I couldn’t keep me from entering CurlyCo Hey Ho Let’s Go ”Lura” today as well and that resulted in another first prize in beginners class for the happy little girl!

—–

Som du säkert såg i bilderna ovanför så är det en till vinnare med, jag kunde inte låta bli att anmäla CurlyCo Hey Ho Let’s Go ”Lura” idag igen och det resulterade i ytterligare ett förstapris i nybörjarklass för lyckliga junioren!

Posted in IWS and tagged , , , , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.