Swimming /simmning

This is an excellent way to exercise, you just need a wet suit and two water spaniels. The problem is that you might not get that much exercise since the dogs just pulls you around in the ocean. But on the other hand you have fun, the the dogs gets a good exercise and have fun at the same time!

—–

Detta är ett utmärkt sätt att träna, du behöver bara en våtdräkt och två vattenspaniels. Problemet är bara att du kommer inte få så mycket träning eftersom hundarna drar runt dig i havet. Men å andra sidan så har du roligt och hundarna får bra träning samtidigt som de har roligt!

Posted in IWS and tagged , , , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.