Happy news! / Glada nyheter!

Stoppa pressarna! Vi har stora nyheter!

SE U(u)CH NO UCH RLD N RLD F CurlyCo Hey Ho Let's Go "Lura" har nu blivit parad och om allt går som det ska så kommer vi ha ett gäng underbara valpar i november. De kommer sedan vara redo att flytta till sina egna hem i slutet av januari 2017.  Kom du bara in hit för att se vad vi pysslar med men har nu fjärilar som far runt i magen då du tänker på att det kan finans en möjlighet för just dig att leva med en hund av denna underbara ras? Skicka ett e-mail till oss om vem du är och vad du kan erbjuda en valp från denna kommande kull.

Om du tidigare har varit i kontakt med oss om en IWS från vår kennel så skulle vi nu vilja att du åter skickar ett e-mail för att bekräfta om du fortfarande är intresserad av ett eget valpknyte.


Stop the presses! We have an announcement!

SE U(u)CH NO UCH RLD N RLD F CurlyCo Hey Ho Let's Go "Lura" is now mated, and if the mating was successful we will have a bunch of lovely puppies in November. They are then ready to move to new homes in the end of January 2017. Are you just popping in here to see what we are up to but now feel a little tingle in the belly because of the chance of getting an own dog of this wonderful breed? Send us an e-mail to let us know more about you and what you could offer a puppy from this upcoming litter.

If you have been in contact before about an IWS from us we would like you to send an e-mail to tell if you are still interested in a little bundle of joy.

Posted in IWS and tagged , , , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.