Computer problem / Datorproblem

If you are one of them looking in here each day to see what we are up to you have surely seen that there haven't been any new things in a couple of days. This is not because I haven't posted anything, the post have still been written but we have had some technical problems with the homepage due to some updates. But the problem is now solved thanks to my darling husband and the post from some days back are also on the page for you to see and read. Enjoy!


Om du är en av dem som komemr in här dagligen så har du säkerligen sett att inget nytt hänt på några dagar. Detta är inte för att jag inte gjort nya inlägg utan för att det inlägg jag gjort inte gått att publicera pga tekniska problem med hemsidan efter uppdateringar. Men problemet är nu löst tack vare min älskade make och inläggen från några dagar tillbaka finns nu synligt för dig att läsa och titta på. Ha så trevligt!

Posted in IWS and tagged , , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.