Toys / Leksaker

Who needs expensive toys when you can have a empty toilet paper roll?


Vem behöver dyra leksaker när man kan leka med en tom hushålls- eller toalettpappersrulle?

It might not be whole for so long, but on the other hand there will always be more, only "problem" we have is that our daughter usually want's them to her little projects. But at the moment she have a bunch of them so the puppies can have the new ones to play with for about 5 minutes or so before the roll is in 100 pices...


De kanske inte är hela så länge, men å andra sidan så kommer det alltid nya, det enda "problemet" vi har är att vår dotter oftast will ha dem till sina olika pyssel. Men för tillfället har hon en hög av dem och det betyder att valparna får de nya så de kan leka med dem i ca 5 minuter innan de är styckade i 100 bitar...

Posted in IWS and tagged , , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.