BEST IN SHOW 3 puppy/valp!

I wasn't planning on showing the puppies any more before they reached official age and this weekend I was busy at work. But our friend Birger asked if I had entered any dogs for him to show and of course I had to take the chance to get a last result for Jocose Case in Point whilst in puppy class. The show was an all breed show Överkalix, Sweden, Terra first got BOB-puppy under  Kersten Scheel, Denmark and then went on the become the third best puppy among all breeds for Martin Johansson, Sweden,  what a way to end her puppy show career!


Jag hade inte tänkt ställa valparna mer innan de nådde officiell ålder och dessutom var jag tvungen att jobba denna helg. Men när vår vän Birger frågade om jag inte hade anmält någon hund till honom att ställa så var jag ju såklart tvungen att ta chansen att få ett sista resultat till Jocose Case in Point "Terra" i valpklass. Utställningen var en nationell utställning i Överkalix, Terra fick först BIR-valp av Kersten Scheel, Danmark och sedan gick de vidare och blev tredje bästa valp av alla raser för Martin Johansson, Sverige. Vilket supersätt att avsluta sin valpkarriär i ringarna på!

Posted in IWS and tagged , , , , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.