Amazing!

First outdoor show of the year and it took place at our hometown, I had decided to show both SEV-19 SV-22 SE U(u)CH NO UCH CIE Foulby Chip Off The Old Block at Stanegate and her daughter Stanegate Jump for Joy. Joy is still young, just 2 years of age, so I was surprised, but really happy that the judge Roxana Opris, Denmark, decided to place Joy as BOB with CAC making her mother Splinter second best bitch. In the main ring she was then shortlisted in group 8 (retrievers – flushing dogs – water dogs) but without placement in the end. So proud off my girls and their results, it was an excellent gift on mother’s day that we celebrated today here in Sweden.


Första utomhus utställningen för i år tog plats i vår hemstad och jag hade bestämt att ställa både SEV-19 SV-22 SE U(u)CH NO UCH CIE Foulby Chip Off The Old Block at Stanegate och hennes dotter Stanegate Jump for Joy. Joy är fortfarande ung med sina 2 år, så jag blev riktigt förvånad, men glad att domaren Roxana Opris, Danmark, bestämde sig för att placera Joy som BIR med cert vilket gjorde hennes mamma Splinter till andra bästa tik. I stora ringen så var Joy sedan uttagen men inte placerad i grupp 8 finalen. Så stolt över mina tjejer och deras resultat, en utmärkt gåva på morsdag som vi firar idag här i Sverige.

Posted in IWS and tagged , , , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.