First CAC and CACIB / Första cert och CACIB

We hit the road again this weekend, not as long as last time but 500km on way is enough when it’s wintertime. This show was in Kajaani, Finland and we had Joy with us, she did excellent and was awarded the finnish CAC and a her first CACIB. Elina then brought her to the junior handling ring but unfortunately they weren’t placed, the other kids had mostly older dogs that stood still like statues and that is a bit easier than bringing a dog that has just been to a handful of shows. So I’m really placed with how they handled it together.


Det var dags för utställning igen i helgen, denna gång blev det inte lika långt som sist men 500km är helt nog under vintertid. Årets första show blev för oss således i Kajaana, Finland och vi hade med oss Joy som skötte sig väldigt bra och fick det finska certet och första CACIB. Elina hade sedan henne med till juniorhaldingringen men tyvärr blev de inte placerade, de andra barnen hade mestadels äldre, erfarna hundar som stod stilla som statyer vilket är ganska mycket lättare än när du kommer med en hund som bara besökt en handfull utställningar. Så jag är verkligen nöjd med hur de båda jobbade ihop.

Posted in IWS and tagged , , , , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.